• Beste mensen, 

  Zoals bekend is de vereniging bij verschillende disciplines sterk afhankelijk van vrijwilligers. Hoewel de activiteiten als gevolg van de Corona-crisis op dit moment compleet stilliggen, zal dat naar wij aannemen, op termijn weer opgestart worden.  

  Wij zijn op zoek naar fotografen die de verschillende onderwerpen kunnen vastleggen. Voor bepaalde activiteiten zal een goede mobiele telefoon voldoende zijn. Maar soms is ook een ‘reportage-kwaliteit’ vereist en daardoor kennis en techniek noodzakelijk zijn. 

  Om die reden zijn wij op zoek naar fotografen die over deze kwalificaties beschikken en zo nu en dan hier invulling aan kunnen geven. Als binnenkort de overheid aangeeft, welke activiteiten weer mogelijk zijn, kunnen wij daar ook wat concreter in worden. Maar vooralsnog willen wij op dit moment een inventarisatie maken van mogelijk beschikbare fotografen. 

  Graag ontvangen wij daarom bericht of dit door u ingevuld kan worden en wij zo nu en dan een beroep op u kunnen doen. U zou de vereniging hiermee een groot plezier doen.

  Stuur bij belangstelling een mail naar redactie@zzc20.nl

  Wij danken u op voorhand voor uw medewerking en zien uw reacties met interesse tegemoet. 

  Vriendelijke groet,

  PR & Communicatie

  ZZC’20 - Zelhem